نحوه ی تشخیص پسته ی مرغوب

شاید شما از آن دسته افرادی باشید که به پسته ای که می خورید اهمیت فراوانی می دهید. و دوست دارید همیشه از پسته درجه یک مصرف کنید. خب ما در اینجا به شما کمک میکنیم تا بتوانید بفهمید یک پسته خوب و درجه یک چه ویژگی هایی دارد.تا بتوانید
همیشه پسته درجه یکی را خریداری کنید.
پسته خام بخرید
در خریدهای فله‌ای پسته بهتر است خام آن را خریداری کرد و سپس خود فرایند بو داده کردن آن‌ها را در خانه انجام داد. پسته‌های خام به دلیل اینکه هنوز عاری از هر گونه افزودنی هستند، عموما از کیفیت بهتری برخوردارند. بعضی از فروشگاه‌های نامعتبر با بو داده کردن پسته‌ها و اضافه کردن مقدار بیشتری نمک به آن‌ها سعی بر باکیفیت نشان دادن محصول فاسد شده خود دارند؛ با این کار دیگر طعم ترشیدگی پسته‌ها احساس نمی‌شود و می‌توان پسته‌ها را به عنوان یک محصول تازه و خوشمزه به فروش رسان

برای خرید پسته فله باید به نکات زیر توجه کرد:
• رنگ پوست پسته مرغوب، تمیز و بدون لکه است.
• مغز پسته نباید کپک‌زده باشد.
• پسته مرغوب یا کاملا خندان است یا یک طرف آن شکافی کاملا باز دارد. پسته‌هایی را که در بدنه آنها ترک وجود دارد نخرید.
• اگر تعداد پسته‌های بسته در یک مشت پسته زیاد است، آن را نخرید. بسته‌بودن پسته نشانه نارس‌بودن آن است. اگر پسته رسیده باشد، حداقل یک طرف آن شکاف برمی‌دارد. علاوه‌براین، شکستن پسته‌های بسته هم مشکل است.
• پسته‌ها باید از نظر اندازه و ظاهر یک‌دست باشند.
ا آن بخش از مغز پسته که قابل‌رؤیت است، بسته‌به نوع آن باید قرمز ارغوانی، قرمز متمایل به خاکستری و یا بنفش و قهوه‌ای باشد. رنگ مغز پسته از زرد تا سبز روشن و تیره متفاوت است. هرچه رنگ مغز پسته سبزتر باشد، طعم بهتری دارد.
• مغز پسته باید خوش‌طعم باشد و مزه تلخ یا ناخوشایندی نداشته باشد.
• اگر مغز پسته نرم باشد، نشان‌دهنده آن است که در جایی نمناک نگهداری شده است. این پسته‌ها را نخرید.
• مغز پسته نباید بیش‌از‌حد خشک و چروکیده باشد.
• ازخرید پسته‌های رنگ‌شده اجتناب کنید. معمولا برای محوکردن لکه‌های روی پوست پسته، آن‌ها را رنگ می‌کنند. اگر دقت کنید کاملا مشخص می‌شود که رنگ پسته طبیعی نیست.

.

 

(0) نظرات