خورشت پسته

این غذا دارا طبع گرم است و مناسب برای فصل پاییز و زمستان 

مواد لازم

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • گوشت : 400 گرم
  • مغز پسته : 500 گرم
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
  • روغن : به مقدار لازم
  • خلال پسته : برای تزیین

مراحل پخت :

  • مرحله 1

    ابتدا پیاز را رنده کرده در روغن تفت می دهیم.

  •  مرحله 2

    گوشت را افزوده ، کمی تفت می دهیم.

  •  مرحله 3

    سپس مغز پسته ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آب اضافه کرده می گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد.

  •  مرحله 4

    در نهایت آب لیمو و شکر را اضافه می کنیم.

  •  مرحله 5

    از خلال پسته هم برای تزیین استفاده می کنیم.

(0) نظرات
کد را وارد کنید reloadrecaptcha