خورشت پسته
این غذا دارا طبع گرم است و مناسب برای فصل پاییز و زمستان
مواد لازم
- پیاز متوسط : 1 عدد
- گوشت : 400 گرم
- مغز پسته : 500 گرم
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
- روغن : به مقدار لازم
- خلال پسته : برای تزیین
مراحل پخت :
- مرحله 1
ابتدا پیاز را رنده کرده در روغن تفت می دهیم.
- مرحله 2
گوشت را افزوده ، کمی تفت می دهیم.
- مرحله 3
سپس مغز پسته ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آب اضافه کرده می گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد.
- مرحله 4
در نهایت آب لیمو و شکر را اضافه می کنیم.
- مرحله 5
از خلال پسته هم برای تزیین استفاده می کنیم.
(0) نظرات