خواص فیبر موجود در پسته
پسته راهی برای رفع مشکلات گوارشی
پسته تنظیم کننده ترکیب میکروبی دستگاه گوارش است و این خیلی خوب است. پسته سطح باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را تغییر داده و از این طریق سلامت این سیستم را بهبود می بخشد.
پسته دارای خواص پروبیوتیک است. پروبیوتیک ها ترکیبات غذایی غیر قابل هضم مانند فیبرهای غذایی هستند که در مجرای گوارش باقی مانده و به عنوان منبع غذایی باکتری های روده به مصرف می رسند.
غذاهای با خواص پروبیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند.
فیبرهای غذایی موجود در پسته، آن را برای معده ما بسیار مفید می سازد؛ زیرا این گیاه در حفظ صحیح حرکت روده ما و دور ماندن از ی نقش مهمی دارند و در نتیجه سیستم گوارشی ما را سالم نگه می دارند.
افرادی که به فروکتان حساسیت دارند باید از مصرف پسته خودداری کنند زیرا این امر می تواند باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ، اسهال، یبوست، و درد شکم شود. بسته به مقدار پسته های مصرف شده، این واکنش های آلرژیک می توانند خفیف یا شدید باشند.
برای رفع مشکل رفلاکس معده با استفاده از پسته، باید چگونه عمل کرد؟
برای رفع این مشکل توصیه میشود بدین صورت عمل نمایند که پودر مغز پسته را به همراه شکر یا نبات حدود یک ربع یا ۲۰ دقیقه بعد از غذا به اندازه یک قاشق مرباخوری بر روی زبان ریخته تا به آرامی با آب دهان مخلوط و حل شده و قورت داده شود.
نکته مهم: باید توجه داشت این ترکیب حداکثر به اندازه نیاز ٣ روز تهیه شود چون ممکن است در مدت طولانی فاسد شود.
مربای پوست پسته
کاربرد: تقویت کننده (تونیک) معده به خصوص در افراد مبتلا به رفلاکس (برگشت غذا از معده به مری)
مواد لازم :
پوست پسته تازه ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
هل به قدر لازم
آبلیمو نصف استکان
گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان
خلال پسته ۱ فنجان
طرز تهیه:
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
(0) نظرات