اتمام موجودی


وقتی دانه های درشت یک پسته خوب را با انس بالا جدا میکنند آن پسته توچین نام میگیرد که باعث یک دستی درشتی و دهن دار بودن همه دانه های پسته میشود.

به اشتراک گذاشتن با:

 

پسته احمدآقایی توچین جزءپسته های به حساب می آید .دارای طعم خوشمزه ای است.پسته احمدآقایی توچین اندازه میانگین آن 2 سانتی متر تا 2/20 سانتی متر می باشد .معادل تقریبی0/78 اینچ تا 0/86 اینچ می باشد.

پوست پسته احمد آقایی رفسنجان نسبت به سایر پسته ها سفیدتر است مغز پسته احمد آقایی سبزتر از دیگر ارقام پسته است.تفاوت پسته احمدآقایی  درجه 1 با نوع درجه 3 و نوع درجه 2 آن فقط از لحاظ سایز می باشد و از نظر طعم هیچ تفاوتی با هم ندارند.به دلیل اینکه از دستگاه سرس (دستگاه غربال)عبور داده میشوند سایز بندی می شوند.

پسته ای که از باغداران خریداری میشود میوه درختی محسوب میشود که دارای پسته دهن چفت ،دهن بست و پسته ریز میباشد.

پسته احمد آقایی توچین 100 در 100 توچین میباشد.در این دسته کارگران تمامی پسته های دهن چفت،پسته های ریز و پسته های دهن بست را جدا میکنندو پسته ها کاملا خندان میباشند.تعدادتقریبی در هر کیلو 600الی 700عدد پسته ،پسته احمد آقایی ازلحاظ طعم ومزه بسیار خوشمزه است.پیوند درخت پسته احمدآقایی نسبت به دیگر پسته ها از حساسیت بیشتری برخوردار می باشد .

نگهداری پسته احمدآقایی توچین  در دمای محیط :

از قرار دادن پسته احمدآقایی در کنار مواد غذایی نظیر سیر و پیاز اجتناب کنید، چرا که سریعا تغییر طعم می‌‌دهند.

برای نگهداری در محیط حتما از ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی با در محکم استفاده کنید.

بهتر است ظرف تمیز، خشک و بدون بوی خاص باشد.

در دمای محیط، ظرف بر کیسه‌ها ارجحیت دارد. کیسه‌ها معمولا نفوذپذیر است و بوهای خارجی به راحتی از آنها نشت می‌‌کند و طعم پسته را تغییر می‌‌دهد.

ظرف پسته احمدآقایی شور را در محل تاریک و خنک قرار دهید.

در دمای اتاق و در بسته‌بندی مناسب مغز پسته سه ماه قابل نگهداری است اما اگر پوست آن جدا نشود، عمر نگهداری افزایش می‌‌یابد.

نکته مهم:

تمام سعی و تلاش ما این است که در رفسنجان پسته احمدآقایی را بصورت مستقیم و بدون واسطه از کشاورزان خریداری و با بهترین کیفیت به دست مصرف کننده برسد که منجر به حذف حداقل 5 واسطه می باشد.

انس 22 دانه
نوع درشت خوشرنگ و خوش طعم.

محصولات مرتبط