اتمام موجودی


پسته احمد آقایی در ترکیب با پسته کله قوچی ترکیبی بسیار خوب برای یک آجیل خوشمزه و بسیار زیبا هستند. نوع دیگر این پسته که دانه های ریز تری دارند و بازار فروش ندارند اما مغز خوب، سالم و خوشمزه ای دارند در صنایعی مانند شیرینی پزی و بستنی سازی نیز کاربرد دارند. استفاده اصلی پسته احمد آقایی به همین جا ختم نمی شود پسته احمد آقایی به علت کشیدگی مناسب برای تهیه خلال پسته بسیار مناسب است.

به اشتراک گذاشتن با:

هفت روز ضمانت برگشت کالا

  پسته احمد آقایی اعلاء نه تنها در ایران دارای محبوبیت فراوانی است بلکه در بازار جهانی دارای شهرت دیرینه است و به خصوص در آمریکا که پسته ایران علی الخصوص پسته کرمان دارای شهرت فراوانی است. با اینکه این نوع پسته در مشهد، فارس و کرمان تولید می شود اما بیشترین حجم تولید متعلق به شهرستان رفسنجان و نوق می باشد.


از نظر ظاهری عبارتند از:

-کشیدگی مناسب.
-درصد خندانی بسیار بالا.
-مغز بسیار خوشمزه.
-رنگ پوست پسته هنگام رسیدن قرمز روشن.
-رنگ رویی مغز پسته قرمز کم رنگ.
-رنگ غالب مغز سبز یشمی.
-رنگ پوست پسته سفید استخوانی.
-اندازه پسته کاملا خشک ۴۸/۲۰ میلیمتر، عرض پسته خشّّک ۶۲/۱۲ میلیمتر.

  پسته احمد آقایی مقدار کالری کم و فاقد کلسترول می باشد و حاوی مقدار کمی چربی اشباع می باشد، چربی یک منبع انرژی است که به جذب ویتامین های D,E,A,K کمک می کند.
  نوع خندان، کیفیت بالا وطبیعی پسته احمد آقایی کشیده و خوش طعم در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همیشه استقبال می شود. هرچند که ترکیب آن با احمدآقایی آبخندان نیز در کشور هایی با بازارهایی که تناژ در اولویت است(کشور های در حال توسعه یا درخواست حجم بالا مانند روسیه و چین) نیز فروخته میشود.

شکل : کشیده و بادامی

اندازه متوسط هردانه (میلیمتر مربع) : 1.60-1.50

تعداد دانه در هرکیلوگرم: 800-900

میزان خندانی پسته: 100 درصد

استفاده معمول: آجیل لوکس-بستنی سازی

نوع پسته احمدآقایی سفید ترین نوع پسته میباشد.
کد را وارد کنید reloadrecaptcha

محصولات مرتبط