قطاب پسته ای

مواد لازم قطاب پسته ای:
روغن جامد :۱ فنجان-ماست‏ :۱ فنجان-شیر :۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر: ۱/۸ قاشق چای خوری-آرد :به مقدار لازم-پودر قند: به مقدار لازم-روغن مایع :۱ لیوان

وانیل‏ :به مقدار لازم-هل :به مقدار لازم- عرق بیدمشک یا گلاب :۱ قاشق مربا خوری-مغز پسته سبز و شکر آسیاب شده :۲۰۰ گرم

تهیه قطاب پسته ای :

به اندازه ۲۰۰ گرم مغز پسته را با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط کنید؛

این مواد برای وسط قطاب پسته ای استفاده می‌شود.

در ظرفی روغن، ماست و دو قاشق شیر را با هم خوب بزنید.آرد و بیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید

خمیر لطیف و نرمی برای قطاب به دست آید را کنار بگذارید.

برای پیچیدن قطاب‌ها هم توانید خمیر را با وردنه روی سطح صافی پهن کنید.

و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره‌ای شکل، هم اندازه‌ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید

سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مرباخوری بریزید و در ظرف آن را ببندید.

در صورتی که بتوانیدقطاب پسته ای را بپیچید بسیار زیباتر وبهتر است؛

می توانید آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و به بیرون نریزد .

پس از آماده شدن، همه قطاب پسته ای را در ظرفی گود که کاملا در روغن فرو رود، سرخ کنید،

و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

سپس درون پودر قند یا شکر بغلتانید.

(0) نظرات