خواص پسته

ارزش غذایی پسته : در 100 گرم مغز پسته منابع زیر موجود است :
• مواد چرب 54 گرم
• کلسیم 130 میلی گرم
• فسفر 500 میلی گرم
• آهن 7/5 میلی گرم
• مواد نشاسته ای 15 گرم
• آب 5/2 گرم
• پروتئین 20 گرم
• پتاسیم 950 میلی گرم
• ویتامین آ 230 واحد
• ویتامین ب 1 0/7 میلی گرم
• ویتامین ب 3 1/5 میلی گرم

خواص داروئی پسته:
مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.

- مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
* مغز و ذهن را تقویت می‌کند.

* برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.

* برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.
پسته معده را تقویت می‌کند.

* برای تسکین سرفه مصرف پسته مفید است.

* پسته اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می‌کند.

* جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.

* جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.

پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.

 

(0) نظرات