غذا با پسته

کبابی سرشار از امگا 3
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
میگو: 500 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
پاپریکا: یک قاشق چای خوری
کره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم: سس

پسته (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس، پسته ریز خرد شده، روغن زیتون، سیر ریز خرد شده، زنجفیل و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. پسته خرد شده، روغن زیتون و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و میگوها را به این مخلوط آغشته کنید.

3. میگوها را به سیخ کشیده و سیخ ها را در کره گرم شده قرار دهید تا میگوها پخته و تغییر رنگ دهند. سپس آنها را به همراه سس سرو کنید.

نکته:

سیخ های چوبی را از قبل چند ساعت در آب قرار دهید. می توانید میگوها را به جای سرخ کردن در گریل کباب کنید.

مواد لازم برای سالاد هویج و پسته

دانه زیره سبز 1 قاشق چایخوری
آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
دارچین ⅛ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ⅛ قاشق چایخوری
هویج 4 عدد بزرگ
گشنیز 2 قاشق غذاخوری
پسته 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد هویج و پسته

1. ابتدا هویج را به شکل خلال های درشت و پهن خرد کنید. گشنیز و پسته را نیز خرد کنید. سپس دانه های زیره را در یک تابه ی کوچک به مدت 2 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا عطر آن بلند شود و کمی بو داده شوند. داخل یک بشقاب بریزید تا خنک شوند.

2. آب لیموترش، روغن، عسل و ادویه ها را در یک شیشه با در پیچی بریزید و خوب تکان دهید تا ترکیب شوند سپس بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

3. یک روغن دان بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید و هویج ها را اضافه کنید. بگذارید دوباره جوش بیاید و 5 دقیقه دیگر تا کمی نرم شود بپزید سپس آبکش کنید.

4. سس را روی هویج ها بریزید و خوب هم بزنید تا به آن آغشته شوند. گشنیز و پسته را روی هویج ها بپاشید.

(0) نظرات