اتمام موجودی


پسته احمدآقایی اعلاء،نوع برشته ی آن برگرفته از همان نوع خام آن محصول است.لازم به ذکر است که عکس محصول گذاشته شده در نوع برشته،عکس خام همان نوع از پسته است.

به اشتراک گذاشتن با:

هفت روز ضمانت برگشت کالا

  پسته احمد آقایی اعلاء نه تنها در ایران دارای محبوبیت فراوانی است بلکه در بازار جهانی دارای شهرت دیرینه است و به خصوص در آمریکا که پسته ایران علی الخصوص پسته کرمان دارای شهرت فراوانی است. با اینکه این نوع پسته در مشهد، فارس و کرمان تولید می شود اما بیشترین حجم تولید متعلق به شهرستان رفسنجان و نوق می باشد.


از نظر ظاهری عبارتند از:

-کشیدگی مناسب.
-درصد خندانی بسیار بالا.
-مغز بسیار خوشمزه.
-رنگ پوست پسته هنگام رسیدن قرمز روشن.
-رنگ رویی مغز پسته قرمز کم رنگ.
-رنگ غالب مغز سبز یشمی.
-رنگ پوست پسته سفید استخوانی.
-اندازه پسته کاملا خشک ۴۸/۲۰ میلیمتر، عرض پسته خشّّک ۶۲/۱۲ میلیمتر.

  پسته احمد آقایی مقدار کالری کم و فاقد کلسترول می باشد و حاوی مقدار کمی چربی اشباع می باشد، چربی یک منبع انرژی است که به جذب ویتامین های D,E,A,K کمک می کند.
  نوع خندان، کیفیت بالا وطبیعی پسته احمد آقایی کشیده و خوش طعم در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همیشه استقبال می شود. هرچند که ترکیب آن با احمدآقایی آبخندان نیز در کشور هایی با بازارهایی که تناژ در اولویت است(کشور های در حال توسعه یا درخواست حجم بالا مانند روسیه و چین) نیز فروخته میشود.

شکل : کشیده و بادامی

اندازه متوسط هردانه (میلیمتر مربع) : 1.60-1.50

تعداد دانه در هرکیلوگرم: 800-900

میزان خندانی پسته: 100 درصد

استفاده معمول: آجیل لوکس-بستنی سازی

نوع پسته احمدآقایی سفید ترین نوع پسته میباشد.
کد را وارد کنید reloadrecaptcha

محصولات مرتبط